четвъртък, 29 октомври 2015 г.

Родопски клин

Приготвянето - като Пататник.
Продуктите: 2 чаши сварена паста/макарони, фиде, спагети.../
2 яйца
200 гр. сирене
масло, олио, сол,
готови кори за баница.

Други плънки за клин:
1. -чаша извара
    -3 чаши полусварен ориз
    -3 яйца
    -1/2 пак. масло
    -сол, червен и черен пипер

2. -3-4 ч.ч. зеления /лук, лапад, киселец/
    -1 1/2 ч. полусварен ориз
    -3 яйца
    -1 ч.ч. извара,
    -1/2 пак. масло
    -сол, червен пипер

3. -3-4 яйца
    -1ч. сирене
    -щипка сода за хляб
    -2 суп. л. брашно.

Понякога добавям парченца шунка, парченца останало:) месо, салам...
Добър апетит!


1 коментар: